Er even uit.
18 februari 2026 - Appingedam, Nederland
Dit jaar zijn we niet in december afgereisd naar het zuiden zoals voorgaande jaren. We waren in blijde verwachting van een kleindochter en dan is Spanje toch iets minder aantrekkelijk. Op 3 januari is Leora geboren, onze derde kleindochter en ons tiende kleinkind. Wat een rijkdom!
Een andere reden waarom we niet tot midden februari in het zuiden vertoeven is de aanstaande gemeenteraadsverkiezing. Daarvoor moet er veel geschreven en geregeld worden en als je op de kandidatenlijst staat moet je stevig aan het werk.
Trouwens het weer in Spanje en Portugal is bar en boos geweest de afgelopen maanden. De ene na de andere storm met gigantisch veel neerslag heeft deze landen geteisterd. Kortom we hebben een goed jaar uitgezocht om niet te gaan.
Komende week is het hier de voorjaarsvakantie en dus een ideale gelegenheid om er nog even op uit te gaan. Nog even opladen voordat in maart de eindspurt richting de verkiezingen wordt ingezet. We hebben zin in een reisje en zijn toe aan een weekje rust.
De camper staat klaar op de oprit. Het meeste is al ingepakt en de fietsen zitten erop. Morgenvroeg de laatste dingetjes nog even toevoegen en dan gaan we op pad. Waar precies naartoe weten we nog niet. We laten ons leiden door het weer en het gevoel.
Reizen jullie weer met ons mee?

Jouw reisverhalen zijn altijd fijn om te lezen dus…… Blijf ermee doorgaan!!!