Weer thuis.

2 juni 2025 - Appingedam, Nederland

Na een heerlijke nachtrust staan we even na negen uur op. Het zonnetje schijnt en het is een prachtige morgen. We hebben nog helemaal geen zin om weer naar huis te gaan, maar de plicht roept.

Voor elf uur moeten we vertrekken van de camping. Geen idee of dit ook voor de camperplek geldt, maar om half elf rijden we het terrein af.

Over de drukke N36 en N34 rijden we richting Appingedam. Waar gaan al die automobilisten toch naartoe op maandagmorgen.

De reis verloopt voorspoedig en rond één uur rijden we onze oprit op. Als we thuis zijn kom ik tot de ontdekking dat we het kaartje waarmee je warm water kunt tappen en kunt douchen niet hebben ingeleverd. We komen vast nog wel een keer in Holten en dan geven we hem wel af.

We zijn maar vier dagen weggeweest, maar het zijn groeizame dagen geweest zo te zien. De pioenroos is gaan bloeien en ook de rozenstruiken staan al in bloei. Ons grasveld is een ware bloemenzee. Goed voor de biodiversiteit zullen we maar zeggen.

100002712310000271251000027124

We pakken de camper uit en parkeren hem onder de camperport tot de volgende reis. Misschien verderop in juni nog een paar dagen weg, wie weet.

1000027126

1. Eilt:
    Welkom thuis!

Volgende week ben ik op Ameland, als jullie in buurt zijn trakteer ik op koffie met iets erbij :-)
  2. Ina Schenkel:
    2 juni 2025
    Ameland, zit daar niet een plens water omheen? Veel plezier daar.
  3. Eilt:
    2 juni 2025
    Parkeren op de pier van Holwerd en dan een soort cruise nemen naar het paradijs dat we Ameland noemen :-D
    Zie https://wpd.nl/ameland/afvaartenoverzicht