Een kort ritje naar Borger.

24 augustus 2024 - Borger, Nederland

Vanaf één uur kunnen we op de camping terecht dus we hebben vanmorgen nog alle tijd om de laatste klusjes voor vertrek te doen. Afval in de container, bloemen water geven, nog even het sanitair bij langs en stofzuigen. Ik vind het prettig als alles schoon en netjes is als we voor langere tijd weg zijn. Bij Meeden, als we staan te tanken, schiet me te binnen dat er nog een aangebroken pak melk in de koelkast staat, vergeten mee te nemen. Helaas niets meer aan te doen. Moet Jan maar even weggooien als hij de post binnen legt.

De rit naar Borger duurt drie kwartier dus we vertrekken om kwart over twaalf. Van tevoren hebben we met de post een pasje gekregen waarmee we de slagboom kunnen openen. Niemand meer bij nodig verder. Er is een speciaal camperveldje op de camping met verharde plekken voor de camper en een grasveldje er naast. Verder stroom en een waterkraan op onze plek. Netjes zo, maar dat mag ook wel voor dertig euro per nacht.

Als we net buiten zitten komen Sandra en Vera even langs. Zij zitten helemaal aan de andere kant van het park en dat is bijna een half uur lopen. Gaan we niet doen dus de fietsen gaan eraf. Om half drie begint het feestje vanwege de 16e verjaardag van Abel. We kunnen lekker buiten zitten onder de bomen. Arjen heeft een vierpersoons fiets gehuurd en daar vermaken de kinderen zich mee.

10000149561000014957

We eten een broodje hamburger en heerlijke salades en allerlei andere hapjes. Niet koken dus vanavond dat scheelt weer. Tegen half zeven fietsen we weer naar onze camper. De lucht begint te betrekken en de weersverwachting is niet best. Code oranje met veel regen en onweer en windstoten. Uiteindelijk valt het hier reuze mee. Een paar flinke windstoten, een slag onweer en een paar stevige buien. De camper is weer lekker schoon gespoeld.

1000014960