Veilig thuis.
10 mei 2026 - Appingedam, Nederland
Ook deze morgen zijn we vroeg uit de veren. Om half negen gaan we lozen en daarna vlot op pad. Het zonnetje schijnt, maar het is nog fris. Volgens de weersverwachting is dit voorlopig de laatste mooie dag. Er komt een weersomslag naar wisselvallig en koeler weer. De reis verloopt niet helemaal volgens plan. Twee keer nemen we een andere route dan de navigatie. Voor Utrecht staat een lange file dus we besluiten over Arnhem te rijden. De N33 ligt er half uit tussen Assen en Veendam dus we gaan over Groningen. Bij Ten Boer tanken we nog een beetje diesel bij om niet met een vrijwel lege tank thuis aan te komen. De prijs is hier € 2,209 en dat is iets goedkoper dan toen we op 20 april op reis gingen. Het kan natuurlijk ook te maken hebben met de prijs aan de pomp. Ten Boer is één van de goedkopere pompstations.
Tegen één uur zijn we thuis. Mooi op tijd en zo kunnen we vandaag de camper nog uitpakken. Het is weer een mooie reis geweest en we hebben ons doel gehaald namelijk de stenen in Bretagne bekijken. Het weer is buitengewoon mooi geweest voor eind april, begin mei. In totaal hebben we 2945 kilometer gereden met de camper en 136,5 met de fiets. De camper gaat weer in de schorsing voorlopig. Leuk dat jullie weer meegelift hebben door middel van de blog. Tot de volgende reis maar weer.

Dank voor de mooie reisverhalen.